Tipster: Пламен Панайотов | мисляФУТБОЛ

Прогнози на

Пламен Панайотов

Ливърпул – Манчестър Сити Х (коеф. 3.32)
Премиър Лийг, 10.11.2019г., 18.30 часа

 


Най-интересния и чакан двубой този уикенд, който ще противопостави двата отбора определящи модата не само в Англия, но и на Стария континент. В тази среща статистиките не са от никакво значение, защото ще се срещнат два тима, които се познават много добре и изпитват взаимен респект.

 

И Клоп и Гуардиола още преди старта на кампанията са умували много върху идеите, които трябва да реализират на терена за да извлекат максимума от тези мачове. За това колко е важен този двубой може да съдим и от изявите на двата клуба през седмицата в Шампионска лига. Постигнаха добри резултати, но си личеше, че мислят за дербито в неделя.

 

В този ден, „Анфилд” ще бъде арена на много тактическо надиграване, и Ливърпул и Манчестър Сити ще бъдат много предпазливи, което се видя добре и в последната среща помежду им – двубоя за Суперкупата на Англия.


„Гражданите” ще дадат всичко на което са способни за да демонстрират не само нагледно кой е шампиона, а и защото една загуба ще отвори притеснителна разлика… от цели девет точки! Момчетата на Гуардиола ще съумеят да съхранят своята чест, но не и да победят. Просто Ливърпул в момента е на такова ниво, че няма как да се пропука точно пред своите верни фенове. Имайки предвид, че и двата отбора са с „атомни” нападения и колебанията в играта им са в защитен план, препоръчвам да заложите на хикс от типа 1:1, дори 2:2.

Класиране и статистики  >>>

download.png
800px-Flag_of_England.svg.png
germany-31017_960_720.png
Spain_flag_300.png
128px-Flag_of_Italy.svg.png
Flag_of_France.png

Виж и прогнозите на:

Пламен

Вълчев

Александър

Стойчев

Преслав

Първанов

Анализаторите на мисляФУТБОЛ не са и не се правят на специалисти по залозите! Прогнозите, които споделяме с вас са за нашето собствено и ваше удоволствие, не предоставяме никакви гаранции, нито имаме претенции за успеваемост. Молим, нашите прогнози да не се третират като средство за печалба (каквото не са)  или подбуда за участие в хазартни игри. 

FUN 
FACT !
Новите неща директно
в пощата ти !

Футболни анализи | МисляФУТБОЛ

Футболни анализи | МисляФУТБОЛ