top of page

Политика за поверителност на www.mislqfutbol.com

 

МисляФутбол е страница, посветена на футбола и свободното му коментиране. Основната цел, с която обработваме данни, включително лични такива, е с цел постигането на нашата мисия – качествено авторско съдържание, което да достига до всички любители на играта. Това включва и отговорното ни отношение към Вашата лична информация. Прочетете и се запознайте с нашата Политика на поверителност, която приемате с продължаването на ползването на Страницата, с натискане на бутона „бутон „Новите неща директно в пощата ти!“) или с изпращане на статия чрез бутона „Изпрати!“

 

1.Събиране на информация.


Уебсайт.

Нашата Страница и сървър автоматично събират следната неидентифицираща информация:

 • Тип на браузъра и версия на браузъра;

 • Използвана операционна система;

 • URL адрес на референтните страници, от които идвате;

 • Време на заявката на сървъра;

 • Други статистически данни, които не могат да доведат до идентифициране на лицето.

 

2. Обработване на информация.

Информация, която ни предоставяте:

МисляФутбол разпространява новини и съдържание, което може да включва рекламни материали и директен маркетинг или таргетирана реклама. За да получат този информационен бюлетин, Потребителите попълват кратка и ясна форма в рубриката „Новите неща директно в пощата ти!“, в която посочват три имена и електронна поща .

Потребителите предоставят данни и посредством формата „Напиши Статия“, с клик върху бутона „Изпрати!“. Тази форма включва три имена, електронна поща и телефон за връзка:

Предоставените в тази форма данни:

 • Се използват за целите на разпространяване на съдържанието на МисляФутбол и информиране на Потребителите за новини, статии, коментари, промени във функционалностите на Страницата, изменения на Общите условия или настоящата Политика за поверителност;

 • За предоставяне на вниманието на Потребителите на маркетингови и/или рекламни материали.

 • МисляФутбол не разпространява, продава, дава достъп до или извършва каквито и да било действия, които предоставят информацията от тази форма на трети лица, с изключение на доставчици на услуги, които правят възможно функционирането на услугите на Страницата и ни позволяват да Ви доставяме съдържание. МисляФутбол не продава, търгува, заменя или по какъвто и друг начин се разпорежда с предоставените от Вас данни за контакт.

С натискането на бутона „Запиши ме!“ или бутона „Изпрати!“ Вие се съгласявате, че можем да се свържем с Вас, за да:

 • Изпращаме статиите и новото ни съдържание;

 • Изпращаме таргетирана реклама или макертингово съдържание;

 • Да обсъдим публикуването на предоставена от Вас статия.

МисляФутол не използва телефонен маркетинг и не предоставя телефонни номера или електронни адрес на трети лица за тези или подобни цели.

 

Потребителите имат право да се откажат по всяко време от получаването на информационните ни електронни съобщения по електронната поща, като заявят това по електронната поща, без да посочват мотиви за това. Електронна поща:

vlado_mislqfutbol@gmail.com

 

Автоматично събирана информация:

 

МисляФутбол използва следните технологии за събиране на информация:

 

Възможно е да споделяме данни с трети страни. Използваме например Google Analtyics и Google AdWords – услуги, които прехвърлят данни за трафика на уебсайта към сървърите на Google. Google Analtyics не идентифицира индивидуални потребители и не свързва вашия IP адрес с никакви други данни, съхранявани от Google. Използваме отчети, предоставяни от Google, за да разбираме трафика на уебсайта и използването на уеб страниците, както и за оптимизиране на рекламите, купени от собствената мрежа на Google и от други рекламни мрежи. Google може да обработва данните по начина, описан в Декларацията за поверителност на Google, и за целите, изложени по-горе в този раздел. Можете да се откажете от Google анализ, ако деактивирате или откажете бисквитката, деактивирате JavaScript или използвате услугата за отказване, предоставена от Google. За да се откажете от рекламните функции от Google, използвайте тази връзка.

 

Нашата страница използва също и Facebook пиксел, който събира анонимизирани обобщени данни, които ни помагат при оптимизирането на закупуването на реклами в различните платформи на Facebook (включително Instagram). Facebook събира потребителски идентификатор, който ще им даде възможност да го пригодят, ако даден потребител е посетил сайта през Facebook пиксел. Ние като рекламодатели обаче никога не можем да идентифицираме поведението на конкретен потребител. Facebook и свързаните й платформи са в затворена рекламна екосистема, в която потребителите им могат да регулират дали се съгласяват с използването от страна на рекламодатели на събираните данни от техните уебсайтове за закупуване на реклами във Facebook. За да прегледате и промените настройките си за реклами във Facebook, използвайте тази връзка.

Новите неща директно
в пощата ти !

Готово !

(благодарим за доверието)

Помогни на проекта

patreon-icon-png-29.png

follow us  >

 • mislqFUTBOL at Instagram
 • mislqFUTBOL at Twitter
 • mislqFUTBOL at YouTube

Лев Яшин прекарва цялата си професионална кариера в Динамо (М) !

 

Печели 5 пъти титлата и 3 пъти купата на страната с отбора

paper-texture-FUN-FACT.jpg

 FUN 
FACT

Георги Аспарухов има 18 мача и 19 гола в КЕШ и КНК с екипите на Левски и Ботев (Пд)

 

Освен това е голмайстор на КНК през 1963 г.

bottom of page