top of page

Средносрочна

футболна прогноза

публикувано на 1 Март, 2020 / Четеш за 2 минути

Левски фалира. Създава се ново юридическо лице, представляващо клуба, благодарение на хибридния си генезис, състоящ се от преструктурираните ПФК Гола Вода Чепръчене и ОФК Генерал Божково, като второто изкуствено заченато отроче на българската изобретателност по високите ни управленски футболни етажи носи името Левски – (тире) София и остава във висшата ни ефбет лига.

материал на

Владимир Николаев

( гост-автор )

Шепа 3-то поколение кореняк фенове на милиционерския отбор не са съгласни с рокадата и решават да създадат нов клуб, което се случва на извънредно учредително събрание във фоайето на Министерството на вътрешните работи. Отборът започва от първите нива в пирамидата на клетия български футбол благодарение на спомоществователството на крупен бизнесмен, който издържа клуба от любов към славното минало на отбора, носещ свещеното име на Дякона. Клубът прави силна селекция от професионални футболисти (доколкото има такива в нашата мила майковина) и бързо се изкачва по стълбицата на футболната ни действителност, влизайки в ефбет лига, с което завършва търсенето на четвърти за белот. Вече има два отбора с името ЦСКА и два, озаглавени Левски, във висшия ни футболен ешелон (това само как звучи), като освен „свине“, „говеда“ и „литекс“, пристига и нов прякор, на който да се псуват, запалянковците - „черепи“.

87860377_3724263430947820_84653917030360

Пълна обърквация тресе феновете, които не знаят на кой отбор симпатизират и на кой стадион трябва да отидат, за да гледат любимия отбор. В УЕФА също се чудят кой отбор кой е и в сайта си редят емблемите на 4-те отбора на принципа онче-бонче.

 

Най-старият столичен клуб продължава да записва по няколко палачинки на сезон, с което връзва бюджета, докато официалният му собственик все още лее трайхард смешки из масмедиите, придружаван от натискът, с който тялото му изнасилва прилепналата му фланелка. Човекът упорито продължава да твърди, че не знае що е то футболен залог и черно тото.

 

Междувременно разградският представител във футболното ни първенство е подписал дългосрочен спонсорски договор с известен бранд кренвирши. Kогато влиза в групите на шампионска лига, отборът е задължен на гърдите на българските бразилци да има изобразен забелен (рязан) кренвирш, според специална клауза в спонсорския контракт. Отборът вече е навъртял десетилетие без изгубена титла. Кучетата си лаят, делиорманът си върви. 

 

 

 


Всяка прилика с действителни лица и събития е напълно случайна! 

Брой посетители:

Мнението ТИ е важно !

Коментирай, сподели

Новите неща директно
в пощата ти !

Готово !

(благодарим за доверието)

Помогни на проекта

patreon-icon-png-29.png

follow us  >

  • mislqFUTBOL at Instagram
  • mislqFUTBOL at Twitter
  • mislqFUTBOL at YouTube

Лев Яшин прекарва цялата си професионална кариера в Динамо (М) !

 

Печели 5 пъти титлата и 3 пъти купата на страната с отбора

paper-texture-FUN-FACT.jpg

 FUN 
FACT

Георги Аспарухов има 18 мача и 19 гола в КЕШ и КНК с екипите на Левски и Ботев (Пд)

 

Освен това е голмайстор на КНК през 1963 г.

bottom of page