име

Цветан Николов

/ Футболен АНАЛИЗАТОР /

описание

Роден на 25.08.1990 във Велико Търново. Завършил средно образование във Велико Търново със специалност "Информатика и Информационни технологи", след което записва в НВУ "Васил Левски" - гр. Шумен, факултет "Артилерия, ПВО и КИС", специалност "Компютърни системи и технологии". Там завършва Бакалавър и Магистърска степен.

от първо

 лице 

> Споко, цивилен съм, не военен и не съм от ЦСКА (не, че това е нещо лошо)! Понастоящем работя във фирма, която прави платки за всякаква електроника.

 

> Имам куче на име Хаки, той е смес от любовта на Сибирско Хъски и Маламут. Едно от разтоварващите неща в живота ми са неговите разходки и препоръчвам за нервни хора като мен. Докато четете това може да съм удвоил бройката с женски самоед, която е сляпа по рождение. Другото е разходки из България, обожавам да шофирам и не разбирайте, че карам с 200. Обичам да се наслаждавам на пътя. Бирички с приятели е едно от любимите ми дейности!

 

> Имам връзка с лекарка от 6 години, което е много забавно. Най-тъжното е, че когато вляза в кабинет с нея после ме оперират (Резултат 2 от 2).

 

> Тъй като, знаете мъжете как сме с правописа, тя ми преглежда материалите, които пиша за вас преди да ги пратя на нашия редактор (за да не му отнема едно денощие да ме редактира      )

връзката 

По футбола се запалих от малък покрай САЩ '94 и силните години на националния отбор, който после не се разви както очаквахме. В този период всичко в България беше футбол!

 

Тренирах футбол в родния ми град и бях много запален и гледах всяко първенство във Европа, та чак отвратих баща ми от футбола.

любим отбор/и

 

 

С гледането харесах отбора на Барселона, може би и много българи като мен са фенове на отбора заради Стоичков, а след това и самата игра те грабва. Отделно, че самата политика на големия съперник Реал Мадрид не ми допада.

 

След 1999 година станах фен на Манчестър Юнайтед, сещате се какво ме грабна нали? Как един отбор за 3 минути може да падне, да се вдигне и да хвърли в нокаут съперника си.

 

В Германия пък симпатизирах на Борусия Дормунд, от отбор спечелил Шампионска лига стигнал до ръба на фалита и пак стигнал този финал.

 

В Италия пък на Ювентус, колко голям отбор трябва да си, за да останат най-големите ти звезди след изхвърлянето в долна дивизия. Недвед, Трезеге, Дел Пиеро, Буфон и други.

 

Явно харесвам отбори феникси !

класации

Съвременни Топ 11

Ретро Топ 11

Топ 11  за всички времена

статии

Как се играе футбол в България ? (тук)

 

Валери Божинов - звездата, която не изгря (тук)

 

Какво става с футбола в Северна България (част III) (тук)

Какво става с футбола в Северна България (част II) (тук)

Футбола - играта, която направи игра! (тук)

Какво става с футбола в Северна България (тук)

Какво направиха парите с футбола? (тук)

Милиардите във футбола и техните притежатели (тук)

(дипломна) Манчестър Юнайтед, НЕ на Сър Алекс (тук)

контакт :

обратно към Начало или Екип

Новите неща директно
в пощата ти !

Помогни на проекта с дарение

FUN 
FACT !

follow us  >

  • mislqFUTBOL at Instagram
  • mislqFUTBOL at Twitter
  • mislqFUTBOL at YouTube
103462909_4092336437473849_3811584340719