Тимов (лична страница) | мисляФУТБОЛ - отвъд фактите

име

Тимов

/ Футболен АНАЛИЗАТОР /

описание

Още от ранна детска възраст тичах след топката по баирите на малкото планинско градче, в което израснах. Това не е необичайно и може би доста хора ще се познаят в следващите редове. Най-вероятно не съм по-различен от останалите, но откровено мога да кажа, че за мен това е най-великата игра на света. Това не е просто футбол, а съвкупност от невероятни моменти, изпълнени с емоции (положителни и отрицателни).

 

След като осъзнах, че обичам тази игра, а и явно горе-долу тя мен също, реших да се запиша да тренирам в местния отбор. След година се преместих във футболен клуб, чийто мъжки отбор по това време беше в „А“ група. Тренирах 3 години в ДЮШ, като за това време придобих доста опит относно начина и методиката на тренировъчната дейност. Липсата на определени качества (да си перде) обаче доведе до решението ми да загърбя една от големите ми мечти и напуснах отбора.

 

Реших да се пробвам в дейност, коренно различна от футбола. Записах право в СУ, а в момента работя в кантора на ЧСИ. Въпреки това, футболът винаги има и винаги ще има специално място в моето сърце. Защото когато излезеш на „зеления килим“ забравяш всички проблеми и се наслаждаваш на двубоя...

любим отбор/и

ЦСКА, Ливърпул, Ювентус

статии

 

Най-големите 'играчи' извън терена (тук)

 

Лев Яшин - вратарят, останал завинаги във футболната история (тук)

Какво да очакваме от финала в ШЛ (тук)

Асене, ВАР-ни малко! (тук)

(дипломна) Юрген Клоп - Нормалния (тук)

  обратно към Начало или Екип

Новите неща директно
в пощата ти !

Футболни анализи | МисляФУТБОЛ

Футболни анализи | МисляФУТБОЛ

FUN 
FACT !

follow us  >

  • mislqFUTBOL at Instagram
  • mislqFUTBOL at Twitter
  • mislqFUTBOL at YouTube