име

Кърджалийския Деко

/ Футболен АНАЛИЗАТОР /

описание

Казвам се Десислав Лафчиев, на 26 години, роден съм в Кърджали. Започнах да гледам футбол, когато бях на 7 години, като се запалих покрай Евро 2000. Тъй като през първото десетилетие на века нямах интернет вкъщи и сайтовете за следене на футболни мачове не ми бяха познати, следях резултатите на футболните срещи по Телетекста на телевизора и спортните новини, като си водех записки в различни тетрадки.

 

В 4-ти-5-ти клас съучениците започнаха да ме наричат „Деко“ покрай популярния по онова време футболист на Порто (впоследствие на Барселона и Челси). Когато се преместих в София, ме прекръстиха на „Кърджалийския Деко“

дейност

По време на следването ми в университета с колеги започнахме да правим спортното предаване „Ту партс“ и спортно-пародийната рубрика „Без душ“ в студентското радио „Реакция“, а впоследствие и в YouTube.

 

В момента с няколко приятели правим Facebook страница за футбол (отскоро и за баскетбол), която се казва Топка е (https://www.facebook.com/topkaevartise/).

 

Oт началото на 2018-та година пак с приятели сформирахме отбор „Акащи джуджета“, с който участваме във футболни куизове в различни барове в София, като вече можем да се похвалим и с няколко първи места.

любим отбор/и

Симпатизирам на Ювентус от 2000г., на Челси от 2001г. (преди паричките на чичо Роман), на Левски от 2000г. (въпреки че през последните години тотално не се интересувам какво се случва по българските терени) и на родния Арда (Кърджали)

статии

Най-добрите национални селекции на големи първенства (за последните 20 години) - тук

 

Прогноза на сляпо за крайното класиране в efbet лига 2019/20 (тук)

 

Приятните изненади на изминалия сезон: Хетафе (тук)

Приятните изненади на изминалия сезон: Аталанта (тук)

 

Влиянието на Кристиано Роналдо върху отбора на Ювентус (тук)

Краят на сезона в Чемпиъншип - битката за влизане в лигата на богатите (тук)

Тъжната история на някогашният най-скъп футболист в света (тук)

контакт :

fbLOGOdrawn.jpg

обратно към Начало или Екип

Новите неща директно
в пощата ти !

Помогни на проекта

patreon-icon-png-29.png

follow us  >

  • mislqFUTBOL at Instagram
  • mislqFUTBOL at Twitter
  • mislqFUTBOL at YouTube
103462909_4092336437473849_3811584340719
FUN 
FACT !